Of zondag de competitie te Maillen door kan gaan wordt vanavond beslist. Inmiddels hebben al veel piloten aangegeven om de wedstrijd te Maillen eventueel te verplaatsen naar het weekende van 14/15 september 2013. Graag horen we nog van een paar piloten of het mogelijk is. Alvast dank, want dat maakt de beslissing wel eenvoudiger.smiley.
Status
: 20 aanmeldingen (80%), 1 afmelding vanwege werkweekend (4%) en nog 4 meldingen te ontvangen (16%). Dat is wel heel mooi, want we hadden een grens gesteld van >75% en die is inmiddels bereikt. De beslissing is gevallen: weekend 22/23 juni komt te vervallen vanwege de weersomstandigheden. Het weekend is verschoven naar 14/15 september te Maillen (B). Met dank aan de flexible organisatie van DeBeNeCup en de nieuwe inzet van de deelnemende piloten. (Jochen Zeischka, Rudy Beekaert, Rob- en Rinus in ’t Groen)

Foto’s: Thomas Gerlach, manche 2, Hinterweiler
https://youtube.com/watch?v=hwJIMERF2VQ%3Frel%3D0