Mooi weer maar niet om te vliegen. De wind waait de haren van je hoofd en de lessen voor het motorvliegen waren al vlot gestaakt, want de cross wind met guests van 21 kts was teveel van het goede. Ik kon daarom nu wel al heel wat onderhoudswerkzaamheden doen. Wel heel fijn dat Emiel en Martin ook met hun vleugel in de hangaar aan het checken waren. Heel veel dank voor het technisch meedenken. En twee extra handen zijn ook altijd handig tijdens het sleutelen. Wel heel genant dat we allen naar een ringsleutel 3/8 inch aan het zoeken waren, terwijl die uiteindelijk toch in mijn broek zat. Toch had ik hem 4 keer geheel leeg gehaald, maar niet het kleine voorzakje in de binnenzak. Enfin alles weer terecht. Emiel gaat morgen bij goede weersomstandigheden een vluchtje maken, want vandaag gaat het niet meer lukken, omdat het 19u al sunset is, en de wind is nog steeds aanwezig. Connie kwam me opzoeken net toen ik bijna klaar was met afsluiten. Want na lekker klussen is het altijd wel weer fijn dat er een bakkie koffie met een paasmaaltijdje klaar gemaakt wordt.