Dat we vandaag nog hebben kunnen vliegen is wel geluk te noemen. Vroeg starten en de laatste piloot die gesleept werd was Daan. Bij het afzwaaien waren we inmiddels in regenwaterspatten aan het vliegen. De DragonFly had ik precies op tijd in de hangaar en had ik weer snel droog kunnen wrijven met de speciale groene vochtopnemende doek. Wat ik bijzonder frapant vond, is dat Daan gewoon nog aan het vliegen was. Hoe kan dat nu? In de regen boven blijven.

Het was een moeilijke taak, echter Martin was de enige die vandaag goal heeft weten te halen. Hiermee werd hij uiteindelijk 3e in het totaal klassement op 5 puntjes na met de tweede plaats die Gijs had behaald. Ik zelf ben wel heel erg benieuwd als de piloten die opgegeven hebben dat ze minimum distance hebben gevlogen, toch hun track zouden downloaden of die 5 punten van de 1500 dan behaald zouden worden, omdat de taak dan meer punten zou hebben kunnen opleveren. Ieder was tevreden zo, dus alles goed. Resultaat Class-1. Resultaat Sportclass.

We kunnen terugkijken op een heel leuk NK-sleep met goede windows en allen vlot de lucht in. Adrie Bijsterbosch had zich weer volledig ingezet als organisator om er een mooie wedstrijd van te maken. En 4 goede vliegdagen in Nederland achtereen is tegenwoordig wel heel bijzonder te noemen. Tevens was de score die Sander verzorgde ook spannend te volgen.