Zondag 18 februari 2024 heeft Delta Fly Adventures een reddingsparachute clinic gehouden. De delta piloten konden daar in de sportzaal worden bevestigd aan een lange band aan het plafond in hun eigen harnas. Met flinke halen werden ze dan door de ruimte van de zaal gezwiept en gedraaid, zodat men te maken had met enige G-krachten. Daarna moesten men op commando de reddingsparachute zo snel mogelijk uit de container trekken en uitgooien. Daarna kon men de chute na een tijdje luchten weer op een juiste wijze in de container vouwen. Ik was uitgenodigd voor het feestbuffet (de school bestaat inmiddels 30 jaar) te Zoeterwoude en werd daar hartelijk onthaald door de groep. Heleen bood mij het buffet aan, wat ik bijzonder waardeerde.

Tevens heb ik Heleen verrast met de uitreiking van het bijzondere breukstukje dat Heleen 2 seizoenen, ofwel 350 sleepstarts heel heeft gehouden. Ik vond het wel tijd voor een nieuw breukstukje dit jaar. Daarna werd ik weer verrast door de gift van een groene sleepkist, die al een paar jaar op zich liet wachten, omdat er telkens iets tussendoor kwam, waaronder de coronaperiode. Super bedankt Heleen. Tevens werd de nieuwe flyer van Delta Fly Adventures geïntroduceerd. Deze mag er zijn, namelijk uitnodigend en geeft nieuwsgierigheid. Zelfs het materiaal waar de flyer van is gemaakt voelt bijzonder fijn en klasse aan.

Ik wens Heleen, de studenten en de school ook heel veel succes en veel plezier in de heerlijke vliegsport in dit nieuwe jaar. De volgende stap is de promotie op de motorbeurs te donderdag 22 februari t/m zondag 25 februari waar al door vele een hele voorbereiding aan vooraf is gegaan. Top.