Donderdag avond hebben gewacht tot na 19u, omdat het toen pas rustig genoeg werd. Nico en Lars waren heel tevereden op hun vlucht en Nico heeft eindelijk zijn stoere bocht kunnen inzetten. Dat voelde wel heel jofel. Hans was al eens eerder op het vliegveld, maar toen waaide het te hard voor een eerste vlucht, omdat het al heel lang geleden was dat hij zijn sleepaantekening had gehaald. Samen met Heleen ging helemaal prima. Tijd om solo te gaan in de rustige lucht net voor sunset. Bij de start was het even zoeken naar de juiste positie, maar vond deze snel en hield het de hele sleep goed vol. Volgende stap is naar zijn eigen Sport-2. Theo is inmiddels ook al gearriveerd om morgenvroeg op tijd te kunnen zijn. Marjoleine en Martin zijn er ook al en hebben Coen ook nog even gesproken na zijn onderhoud aan de Flitsch. Ik heb wel pech, want 1 sensor heeft slecht een klein uurtje gewerkt en doet het nu al niet meer!

Zondag op maandag is er een hele plas water gevallen, en in de middag zie je het gras al weer een groene goed krijgen. De ochtend heb ik kunnen besteden met DragonFly onderhoud. De uitlaatgastemperatuur sensoren hadden het weer begeven. Het vervangen is weer gelukt. Nog even een soepje gegeten en genoten van de rust op de camping en nu weer onderweg naar huis. Hopelijk is het donderdag goed weer, want dan heeft Heleen weer lessen gepland staan.