Voorbereidingen NK-Sleep te EHST zijn in volle gang. Woensdag is een trainingsdag. Martin heeft een ander A-frame geplaatst en heeft nog een testvlucht gemaakt. Dat ging allemaal prima, maar wat niet prima was, is er geen thermiek was. Van alles geprobeerd, maar niets gevonden. De hoge druk helaas toch te sterk. De wind was trouwens soms tot 10 kts pal cross, dus we moesten echt het startmoment afwachten tot deze tot 6 kts was teruggedrongen. Judith en Ronald zijn ook al gearriveerd met hun nieuwe caravan. Ze hebben een mooi plekje kunnen vinden. Ik werd door Judith verwend, want kreeg wel een heel toepasselijk cadeau. Een dragonfly die zelfs licht gaat geven in het donker. Heel hartelijk dank, is echt super leuk.

Eppo heeft zijn computer atributen al in het kantoor geplaatst, zodat hij later direct aan de slag kan met het score programma. Helaas gaat donderdag de wind echt sterk toenemen in de middag en blijft cross. De wedstrijdcommissie heeft terecht deze mooie zomerse dag doen cancellen. Je kan beter chillen of zwembad hangen. In de DragonFly vliegen was wel lekker met korte mouwtjes. Dit was ook heel verfrissend. Nog even gezellig met Henk zitten keuvelen over zijn trike. Na de onderhoudsbeurt en het aftanken is deze weer helemaal gereed om te vliegen. Harry bedankt voor het havenmeester zijn.