Vorig jaar liet de radiateur van de DragonFly een klein beetje koelvloeistof verlies zien. Bij warme motor geen lekkage, maar als de motor afgekoeld was en een nacht stond, dan was er telkens een klein beetje verlies. Niet noemenswaardig, maar toch niet fijn. Helaas was reparatie niet meer mogelijk. Begin dit jaar is de DragonFly radiateur naar het radiateurenbedrijf BLAAK te Heinenoord gebracht. Dit familie bedrijfje heeft ongelooflijk veel vakmanschap in het namaken van oldtimer radiatoren. Mooi om te zien hoe de grote Bugatti radiatoren glimmend uit hun handen komen. Leuk is, dat de enthousiaste vader ook altijd heeft gevlogen. Heb deze week bericht gekregen van zijn zoon, dat de DragonFly-radiateur eind deze week klaar zal zijn. Ben reuze benieuwd. Vrijdag opgehaald. Mooi stuk vakwerk van messing naar radiator, precies zoals het was.

3 februari zit de radiateur weer netjes op de Rotax van de DragonFly.