Voorlopige resultaten zijn binnen. Er is weer flink geschud. En wat een mooie vlucht van Jochen. Heel voorzichtig met de thermiek omgegaan en telkens opnieuw hoogte naar 1500m. Op 1300m de rijn over en dan ver voorbij Koblenz na 90 km landen op het vliegveld. Daar was ook van alles te doen, ga-aviotion, MLA, Modelbouw, zwevers, etc.
En ze waren met z’n allen daar heel verbaasd dat uit die grijze pap in de lucht nog een delta aankwam vliegen. Jochen heeft in deze matige omstandigheden de taak gerond en het belgische record van 99,6 km vanaf startplaats Hinterweiler op zijn naam staan. In 1993 had Paul Engelen voor Nederland tijdens de NK te Hinterweiler 101 km, en in 1994 110 km en dat was toen der tijd nog wel een toestel met mast.

TASK-1 Stadskanaal

TASK-2 Stadskanaal

TASK-3 Hinterweiler

TOTAL (voorlopig)

En ook van Coen een prachtige prestatie lees maar op de DHV. Op 120m boven de grond belletje gevonden en mooie vlucht gemaakt. En dan mag je natuurlijk wel heel luxe worden opgehaaldsmiley
Dit is de Trike van Gunther te Hinterweiler. 2 personen naast elkaar, viercylinder 2 takt motor, met injectie en tuning software. Uitlaat is brandschoon, 1000u gelopen en hoeft niet meer dan 4000 rpm te maken bij het slepen. Heel bijzonder hoe dit gefabriceerd is. Injectie kan hij electronisch bijstellen. Stand 0 is alleen vliegen, stand 1 met 2 personen en stand 3 voor het slepen.
Und was sind wir verwöhnt von unsere flieg freunden in Hinterweilen. Thomas hat alles gut arrangiert. Astrid gabt unbegrenzt für alle piloten Kaffee, Gebäck, Getränke und ein reichhaltiges Frühstück mit viele verschiedene Brotsorten, Eier und toppings. Danke vielmahls auch an der dolly-boy und starthilfers und jeden für die gastfreundlichkeit. smiley