Dit jaar was de traditie van de vliegseizoenafsluiting iets bescheidener ingevuld wegens omstandigheden. Des al niet te min was het een super gezellige avond tijdens de DragonFly-bokaal uitreiking. Dit jaar zijn opvallend mooie vluchten gemaakt boven de 50 km door Fred Lanning, Mario Campanella, Rens Peeters en Coen Jansen. 2 september was een prachtige vliegdag om mooie afstanden te kunnen vliegen. Rens had die dag ook bijna 4 uur onder zijn Moyes Gecko gehangen en 92 xc-punten op zijn teller. gezet. Degene die zijn track op DHV-site plaatste en de hoogste xc-score heeft van de som van zijn 3 beste vluchten heeft de DF-bokaal verdiend. Coen Jansen heeft dit jaar ook weer een heel mooie score, namelijk 331 xc-punten (ofwel 9 uur in de lucht en de beste vlucht groter dan 110 km). De uitreiking was dit keer in Zuidbroek in de buurt van de woonplaats van Coen & Cornelia.Connie & ik wil Cornelia nogmaals bedanken voor het prachtige creatieve cadeau. smiley