Zaterdag waren er geen deltisten. Daarom heb ik een leuk vluchtje met de DragonFly gaan maken naar Wagenborg. Het nieuwe zwembad was al op enkele kilometers afstand in the picture en al gauw was te zien dat Coen & Cornelia thuis waren. Ziet er profi uit zo vanuit de lucht.
Zondag was het gezellig druk en heb zelf ook weer eens onder de delta gehangen. De dolly had ik netjes bij Cor afgeleverd. https://youtube.com/watch?v=8urtzdVtqGE%3Frel%3D0Trouwens nog dank voor het vele malen halen van de dolly Cor, want dit had jij wel heel veel gedaan deze dag. Blijft toch spannend als je een tijdje niet hebt delta gevlogen. Na een mooie sleep van Dees heb ik bij 400 gereleased, omdat ik toch wat thermische omstandigheden voelde en was al gauw naar 800 door geklommen. Super, ik ben het nog niet verleerdsmiley De circuit indeling was ik te hoog begonnen. Dan merk je toch dat het weer even geleden is, want met de DragonFly gaat het met 3-6 m/s naar beneden. Ik had besloten om geen extra rondje te draaien voor het landen. Daarmee kwam ik na 700 meter tot stilstand op mijn voetjes. Voor het publiek was het wel leuk om zo de delta voorbij het terras te zien glijden.