Wat een mooi begin van de zondag. Via videobellen kreeg ik Rob en Pippa aan de lijn. Mooier kan je toch de ochtend niet beginnen met vadertjesdag. Heerlijk zonnige dag en veel aanmeldingen. Desirée en ik waren er helemaal klaar voor om in zomerkleding te gaan slepen.Arne heeft zo’n beetje half Nederland doorkruist en 140 km stond op zijn teller aan het einde van de vlucht. Super goed gedaan. De meeste van de piloten hebben toch wel rond de 2 uur kunnen vliegen. Het was moeilijk en zuidelijk was een betere keuze dan oostelijk. Cornelia had een glimlach die de dag niet meer weg geweest is. Zij had de thermiekbel gevonden en binnen een mum van tijd zaten er 6 andere piloten in de gagel tot wolkenbasis toe. En bij de landing is het een genot te zien hoe Cornelia zonder enige aarzeling de flair inzet en zachtjes op de voetjes land. Later op de dag is de windrichting gedraaid en de lucht voelde toen heel anders aan. Hugo heeft tijdens zijn vlucht nog ergens op 130m gezeten en dacht dat hij met zijn Atos moest gaan landen. Maar net op tijd toch een klein belletje dat hem ook weer naar wolkenbasis bracht. Dat geeft wel een goed gevoel lijkt mij. Een aantal piloten hebben de track nog niet ingelezen in DHV. Wat leuk is dat de DHV score gebruikt wordt voor de DragoFly bokaal. Wat een heerlijke vliegdag in Nederland met zo fijn weer is het geworden.Foto is gemaakt door Geert Smit
Onstwedde
En de volgende foto is gemaakt door Be Eelsing van ons in de lucht: Aan het einde van de dag kwam ook nog de globetrotter trike landen. Na 160.000 km voor het eerst in Nederland. Heel hun hebben en houwen opgepakt in de trike.Foto is gemaakt door Georg Dijk