Ik was vrijdag de 10e mei ontzettend gelukkig dat Ruud van den Brand zich vrij kon maken van zijn eigen werkzaamheden om mij te helpen met enige elektronica aanvullingen in de DragonFly. Terwijl we naar de hangaar liepen, sneed de intens koude wind uit het noordoosten ons om de oren. De gereedschappen werden zo snel mogelijk in de hangaar geplaatst. Donker, en eenzaam staan de vliegtuigen stijf van de kou te wachten op betere tijden om weer vrolijk in de zon te kunnen gaan vliegen. In de hangaar was het aangenamer, vanwege de wind die ontbrak, maar toch gaf de temperatuurmeter 2,8°C aan en dat is toch frisser als de gemiddelde koelkast. Ruud zette er vaart achter en had al binnen een een mum van tijd de elektronica panelen bloot liggen. Tjonge, wat een wir war van allerlei kleuren draden. Zo ieder zijn vak smileyEr werd een plan bedacht welke draden er toegevoegd moeten worden, waar de schakelaar en het olie controlelicht ingebouwd moet worden en het aansluitschema.
Voor mij was er een mooi klusje beschikbaar, namelijk het ontspiralen van de huidige dradenbundel en daarna opnieuw de aangevulde dradenbundel weer in het handige beschermmateriaal te spiralen. Na het checken of de aansluitingen en de werking van de controle lamp voor het olieniveau, elektrische brandstofpomp schakelaar, ruimde we eind van de middag de spullen weer op en konden ons een beetje opwarmen in de auto. Daarna nog samen lekker gegeten bij Kip Piri Piri in het midden van het land. Ruud nogmaals hartelijk dank voor jou kennis en hulp. Kei tofsmiley
Als mijnwerkers waren de stoeren mannen aan het werk: