Zaterdag is een prachtige dag geworden. Cornelia en Coen zijn de vakantie begonnen op EHST. Zij hadden ook enthousiaste mensen meegenomen om een beleving in de DragonFly te kunnen laten meemaken. Wim, kwam met een grote glimlach terug en vond het fantastisch, dat dit allemaal zo kon. Dochter Nina ging eveneens mee, en voor haar was het de eerste keer dat ze ging vliegen. Nina sprak de oren van het hoofd, Cool, Gaaf, wat klein allemaal daar beneden, het lijkt de achtbaan wel en zo ging het maar door. Het fijne van zaterdag was dat de temperatuur goed was en dat je gewoon in korte broek zonder jas kon gaan vliegen. Moeders en Mike bleven in de schaduw onder de delta van Cornelia als bekijken hoe de lachende gezichten terug kwamen. Coen heeft maar liefst 2,5 uur gevlogen. Desirée was er ook, zodat ik ook na 8 maanden weer eens met mijn geweldig fijne Moyes LiteSpeed 3.5 kon gaan vliegen. Mooie sleep, netjes in bel afgezet kon ik door klimmen naar bijna 1.000 meter. Wow wat een prachtig uitzicht, zelfs de Eemshaven had ik in zicht. en wat gaat het thermiek vliegen toch ideaal met deze vlieger, net of het centreren vanzelf gaat als je de vlieger de kans geeft. Ik zag Cornelia ook nog vliegen en heb op gelijke hoogte nog met Coen kunnen vliegen. Yes, dat was super leuk. Natuurlijk ging ik na een poosje weer heel blij naar beneden, want voor mij is een half uur al inspannend genoeg en ik wil energie overhouden voor de landing, en die ging goedsmiley. In de avond heeft Cornelia ons nog verrast met een concert. Dat was weer een leuke afsluiting van de dag. Heb nog een filmpje in 4 minuten het weekend van week-28 in een notendop. https://youtube.com/watch?v=YLrXhJX3QW8%3Frel%3D0Vrijdag op het water met Nico en zaterdag in de lucht met CoCo, Erik+tandempassagier, Dees, Wim en Nina. Monica heeft mooie foto’s gemaakt.

Kijk ook eens naar www.natuurgids.info. Dit is echt heel leuke site ontwikkeld door Monica en Erik om onbekende diersoorten in europa te vinden. Zie je bijvoorbeeld een vlinder, maar weet je niet hoe deze heet en of deze zeldzaam is, dan kan je op deze site m.b.v. kleur, grote, en vorm al zodanige selectie maken, dat je alle gegevens over de vlinder tevoorschijn krijgt.
Je kan deze app ook kopen in de store (natuurgids) voor slechts €3,-. Leuk om eens te proberen op vakantie.