En inderdaad wat zijn er een geweldige vluchten gemaakt dit weekend. Martin had op vrijag zelfs 25km kunnen behalen ondanks dat de thermiek door de sterke wind heel erg verwaaid werd en eigenlijk toch wel moeilijk bruikbaar. Zaterdag werd weer een topdag, later op de dag goede thermiek. Hadewych had de spits afgebeten en heeft een vlucht kunnen maken naar Nw Weerdinge. Frank is ergens in Duitsland beland en dat was handig, want dan kon Jaqueline Frank ophalen onderweg naar huis. Ik hoorde van Maarten dat hij toch maar eens ging landen omdat hij het wel ijskoud begon te krijgen na zo’n tijd op 1500m te vliegen. Rob v R, was zelfs bij terugkomst, harnas open voor de landing, 200m weer in een ijl tempo naar wolkenbasis gegaan. Pff… wat een bel zeg. Later bij de landing wilde zijn toestel maar niet naar de grond. Hij bleef maar vliegen vliegen vliegen en ja hoor zelfs het veld voorbij een maakte in het volgende veld straight een mooie landing. Tom H was ergens bij Schoonebeek geland en dat was toch een hele prestatie, omdat hij met heel veel geduld en veel indraaien uiteindelijk een bel gevonden heeft die hem op hoogte kon brengen om de taak te gaan uitvoeren.
Jochen (150km), Araldo (95km) en Coen (89km)hebben een prachtige gelijkbenige driehoek gevlogen. Jochen zal halverwege wel even gedacht hebben oeps dit gaat het niet worden, want als je dan op 230m zit is niet echt riant te noemen, maar gelukkig vond hij weer gauw een bel die hem naar wolkenbasis bracht. Super gedaan. Emiel heeft ook een heel eind kunnen vliegen naar Emmen in de buurt en is ook weer terug gekomen op EHST. Met Eppo gaat het zo super goed met het slepen, keurig in lijn met de DragonFly. Robbie is ook nog een heel tijdje weg geweest en volgens mij heeft ie ook een beste vlucht. Paul en Wouter hebben ook weer hun eerste vlucht gemaakt in Nederland dit seizoen. En nogmaals gefeliciteerd Jochen met record driehoekvlucht vanaf EHST.
Juna ziet er op toe dat papa Maarten alles goed vast maakt.
Jochen komt scherp en laat weer op honk šŸ™‚
Cornelia heeft vast mooie foto’s kunnen maken.

Ik krijg een cadeautje van Eppo, hoe krijgt hij het gevonden… Dank je Eppo dit zal altijd goed van pas komen.
Er borrelen plannetjes naar boven voor komende vrijdag smiley Vrijdag en zaterdag gaan weer mooie dagen worden. JIPPIE. Zondag oud het weer even voorbij.

Oke… vrije afstand 320 km smiley