Zondag 18-08-2013 Had in de ochtend de planning gemaakt met de Dynamic te vliegen, echter na 1 rondje had ik het wel gezien, of liever niet gezien, want het motregende. Dan maar de kist schoongemaakt en weer terug in de hangaar geplaatst.
Aan de stroom, deuren dicht, en….. zomaar ineens een blauwe opklaring die gaande bleef tot in de avond toe. Prachtig weer.

Karin heeft de sensatie beleefd van veel wind in de DragonFly, maar wist deze ondanks de moeilijke omstandigheden keurig te landen. Met Maarten samen gingen we tot plus 9 m/s naar boven dus dat was een mooie beleving.Karin heeft nog bovensstaande foto’s genomen.

Zaterdag 17-08-2013 heeft Rob vd Leeden nog een delta vlucht gemaakt. Helaas was het toch te onvoorspelbaar weer, zodat een route uitzetten niet mogelijk was. Ik zelf was gelukkig nog net op tijd voor de sunset op EHST om nog een rustgevende vlucht te kunnen maken met de DragonFly. Heb toen bij Stadskanaal ook de graancirkels gezien van boven af, waar een tv-programma aandacht aan had besteed deze week.