De week is weer bijna aangebroken dat de BeNeCup 2012 van start gaat. De weersvoorspellingen zijn zoals heel dit jaar al van toepassing is: onvoorspelbaar! De ene dag prachtig weer, de andere dag weer niet? We gaan het gewoon weer even afzien en gaan woensdagavond 8 augustus beslissing nemen. of het weekend gebruikt gaat worden of het altenatieve weekend een week later. Vrijdag ervoor kan er volop vrij gevlogen worden het weer zit er zonnig uit! De eigenaar van zijn nieuw geopende Pizzeria-Ristorante ‘Mamma Mia’ te Stadskanaal heeft laten weten dat we vanwege de BeNeCup competitie, zaterdag vanaf 21u met allen van harte welkom zijn in zijn sfeervolle met vrolijke Italiaanse muziek restaurant en hij blijft als we het zouden willen tot 5u in de ochtend ons van dienst.

Op zondag is een snelle snack voordat je naar huis rijd ook mogelijk bij Plaza Stadskanaal. Deze eigenaar heeft voor de BeNeCup piloten ook een speciale aktie!