Voorspelling zaterdag zag er gisteren veel beter uit dan dat het nu op zaterdag de 14e is. 7:43u af en toe motregen.
Zaterdag begon de ochtend met af en toe motregenbuitjes. Rond 12u opklaringen. Frank Cox ging zijn nieuwe delta vliegen en vond de ochtend thermiekvrij helemaal geschikt daarvoor. Frank bleef keurig in koers achter de DragonFly. Heeft zijn vlieger op hoogte lekker kunnen testen. Koos (veelvoudig Nederlands zeilvliegkampioen) wist ook vandaag weer een super prestatie weg te zetten en zijn taak af te ronden met goal. Daphne had trek in een kopje koffie onderweg en is geland bij een verjaardagsfeestje. Robbie had gekozen voor een wolk uit het boekje, echter de natuur had zijn grillen en en deed niet wat je verwachtte. Robje had ook net geen aansluiting kunnen vinden, en was 5 km voor goal geland. Ik heb begrepen dat Coen en Emiel ook een mooie vlucht hebben kunnen maken. Frank en Reinout hebben hebben hun vlucht behoorlijk kunnen verlengen, echter de goede thermische momenten waren al ver verdwenen, waar ook Araldo en Caspar mee te maken hadden.