Donderdag. Wat een leuke middag. Om 13u kwam er een convooi auto’s vol met kinderen vanuit Bourtange naar EHST. 18 kinderen van groep-8 kwamen naar het vliegveld omdat Nina al eerder de klas heel enthousiast had gemaakt met haar spreekbeurt over deltavliegen. Op het parkeerplatform stonden klaar ter vergelijking de C42, DragonFly en Delta op dolly. Jan Koning zorgde voor ontvangst en rondleiding. Han Lustgraaf gaf uitleg over de C42 en ik over de DragonFly en Delta. Een aantal konden in het harnas liggen om eens te voelen hoe dat is onder de delta. De reserveparachute voor de deltist was ook een feest voor de kinderen met 8 kinderen kregen ze het recht omhoog. Ze wisten niet dat daar zoveel kracht voor nodig was. Voor de kinderen was het vast boffen om zo’n middag lekker buiten te zijn en van alles wat te zien kregen over het vliegen met lichte vliegtuigen.