De jongste bevlogen piloot, die de DragonFly al mooi met de zijn voetjes in het gras kan laten landen! Maarten Mulder 9 jaar. En nog meer vliegplezier…. het was weer een gezellig weekend, Fred, Ruud en Cor hebben leuke vluchten kunnen maken met de delta en hebben hun uiterste best gedaan zo lang mogelijk in de lucht te blijven. Rob heeft veel uurtjes gemaakt in de DragonFly en kleinzoon Coen van Willy vond het ook een stoere beleving, de rollocoaster was er niets bij.. Enthousiast zo Tom Haest was, die nog steeds zijn eerste hoogtevlucht in Oostenrijk vers in zijn geheugen heeft ging ook met Rob mee als intro in de DragonFly. Ellen heeft de smaak ook te pakken en wil het DragonFly vliegen ook gaan leren. smiley Al met al werd de dag laat afgesloten en we werden blij verrast door Ellen met lekker eten halverwege de rit terug in Staphorst.