Ontvangen mail van Annet van het secretariaat KNVvL-zeilvliegen:

Beste allemaal,

Namens het bestuur wil ik jullie mededelen dat de afdeling zeilvliegen weer een nieuwe instructeur mag verwelkomen. Na het hebben doorlopen van alle stages en het insturen van de bijbehorende stageverslagen, heeft Rob in ’t Groen per begin september 2011 de bevoegdheid van zeilvlieginstructeur weten te verwerven. Het bestuur is verheugd een nieuwe enthousiaste instructeur erbij te hebben gekregen en heeft er het volste vertrouwen in dat Rob met veel inzet en succes nieuwe zeilvliegpiloten gaat afleveren, dan wel piloten naar een hoger niveau weet te brengen. Wij wensen Rob erg veel plezier toe in het opleiden van nieuwe piloten en wensen dat alles veilig mag verlopen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Annet Vieregge

Secretaris afdeling zeilvliegen

Hartelijk gefeliciteerd Rob, mooi werk!

Je Pa.