Ontvangen van de organisatie te Dankern. Dus DragonFly team hier gaan we nog op toosten! smiley

zondag 31 juli 2011

Wat kunnen ze in Duitsland toch een mooi groot feest organiseren. Duizende toeschouwers kwamen naar het vliegspektakel kijken ter ere van het 20 jarig bestaan van de vliegclub Dankern. Parkeerplaatsen tjok vol en enorm veel enthousiaste mensen. Zo lieten de mensen van de organisatie ook heel goed weten dat ze het fantastisch vonden dat het Dutch Delta DragonFly Team kon komen om een demostratie te geven van het deltavliegen met behulp van de sleepmethode. Rinus in ’t Groen deed deed eerst met de DragonFly zijn testronde en toen werd Rob vd Leeden en Coen Jansen het luchtruim ingesleept met ondersteuning van Cornelia Spijkstra en Desirée vd Leeden. De DragonFly spiraalde naar beneden en ik bracht hem keurig op het veld en zo kwam Robbie met een vaart van meer dan 100 km naast het publiek en zo ook bracht Coen na even leuk te hebben laten zien aan het publiek dat je met thermiek gewoon boven kan blijven zijn vlieger keurig aan de grond met prachtige flair en op zijn voetjes. Het publiek was laaiend enthousiast en gaf een luid applaus ten gehore. Veel vliegen, veel stunts, veel zon, veel mensen, veel eten en drinken, kortom een geweldig feest. Oh ja, van zumba wil ik nog wat meer van gaan weten…