Van harte gefeliciteerd voor het Nederlandse Kernteam. Ze hebben fantastisch gevlogen en ook als team zijn ze zelfs boven Rusland geeindigd en maar 1 plaats onder USA. Italië heeft gewonnen als team en 2 Italiaanse piloten stonden op de 1e en 2e plaats. De 3e plaats werd behaald door Primoz uit SLO.

1e piloot van het Nederlandse Team: Martin van Helden 47e van de 146

2e piloot van het Nederlandse Team: Joost Eertman 51e van de 146

3e piloot van het Nederlandse Team: Rob in ’t Groen 67e van de 146

WK-Task 1+2 = resultaat WK

WK-Task 1 Film van Jonny Durand tijdens zijn wedstrijd vliegen. Allemachtig wat een drukte (146 piloten) in de lucht, je hebt nog geen tijd om met je ogen te knipperen. En dan de final… hoe lang van te voren zo volle vaart en precies uitkomen paar meter boven finisch lijn. Prachtig https://youtube.com/watch?v=O19Yyw12mIA%3Frel%3D0