Lange tijd gezocht maar niet gevonden, waarschijnlijk toch in de brede stroom beland. Rijdend in de auto onderweg naar huis haalde ik mijn telefoon uit mijn broekzak om deze aan de oplader te doen. Net tijdens deze handeling reed er een motorpolitie naast mij en zag dat ik de telefoon in de hand had. Iedereen gewaarschuwd. Stop de telefoon ergens achter in de kofferbak, dat je zeker niet in de verleiding kan komen de telefoon maar enigszins aan te raken. De agent was blij mij te melden dat ze het moeten hebben van dit soort incidenten en dat hij een proces-verbaal van maar liefst 250 euro mag sturen.

Fijne dag verder was zijn antwoord…… Navigatie instellen en koffiedrinken of boterham eten tijdens het rijden mag blijkbaar ook niet maar wordt gedoogd. Gelukkig was ik deze ergernis gauw vergeten bij het zien van onze kleindochter later op de dag. Samen natuurlijk voetbal gekeken. België gewonnen! Die rode duivels toch.