Week-21 had ook een bijzondere afsluiting. Twee oudere dames waren met hun scootmobiel naar EHST gekomen om te komen kijken naar de vliegtuigen. Ze hadden er al 20 km op zitten vanaf het bejaardentehuis. Dus kopje thee gaat er wel in. Eén dame vroeg aan mij of er nog meer vliegtuigen kwamen. want dat vond ze zo leuk om te zien. Wat bleek nu, dat ze zelf nog nooit gevlogen had in alle 87 jaren. Tja, dan vind ik het niet zo moeilijk om deze dame een plezier te gunnen om een beleving mee te maken in de DragonFly. Het is goed dat deze dame zowat van elastiek was, want achterin proppen met de benen hoog in de lucht was nog wel een dingetje.smiley Tijdens de vlucht stond de mond wagenwijd open met een brede glimlach. Het geluk spatte er van af. Na de landing zei ze me nog, dat alles zo klein wordt dan in de lucht. Geweldig. Vriendin van haar had vele foto’s vergaart en zal haar vanavond gaan verrassen in het bejaardentehuis, want niemand wil dat natuurlijk geloven daar. Beide reden weer met een vlot tempo op de scootmobiel terug richting huis. Ik vroeg nog haal je dat wel met de batterij. Geen probleem acceleradius is 50 km. Hmmm.. 10 km over is niet zo veel. Laten we maar het beste van hopen. Het was een mooi stel!