Karin en Ger Mulder hebben wel meer dan 1000 foto’s gemaakt. Op dit moment wordt er heel hard gewerkt om een selectie hieruit te halen, om jullie te kunnen tonen. Dus nog eventjes geduld. smiley

Van Sander en Anne-Marie heb ik ook een hele serie mooie en gezellige foto’s ontvangen. Ik zal straks me best doen om er een niet al te grote compilatie van te maken. smiley

Oh ja… Robje had in de ochtend kraaien een aantal kraaien op het asfalt gezien, echter er zat een duif tussen. (zou dit een verrassende factor worden). Emiel kwam later en hij zag de kraaien in de berm. Conclusie: Het oordeel van de kraaien was twijfelachtig, uiteindelijk was de vliegdag ook moeilijk om de thermiek te kunnen behouden. In totaal zijn er uren gevlogen door de piloten, maar door de schaduwval precies op de taakroute viel het niet mee.