Niet veel gevlogen maar toch een nuttige week. Nieuwe wieltjes voor de dolly met een zachte massieve band, zodat deze niet meer van lucht voorzien hoeven te worden.

Tevens is het kompas weer gecontroleerd en de deviatie-tabel weer aangepast. Zo ook is de Weight & Balance weer gecontroleerd. Er zat slechts een minimaal verschil in t.o.v. van de voorlaatste controle. Dus dat is mooi. Gelijk het excelbestandje aangepast, waar de variabelen ingevuld kunnen worden en je gelijk kan zien of het verantwoord is. Ook een tabel gemaakt om vlot af te lezen wat er mogelijk is.

Zaterdag waren we met 46 mensen aktief op de doedag, dat erg gezellig was en vooral dat er een heleboel werk is verricht. Aangezien deze zondag de weersverwachting niet best was met harde wind en buien, was het erg rustig op het vliegveld. Coen als havenmeester had het dus ook niet druk met havenmeesterwerkzaamheden, daarom gingen Cornelia, Coen en ik gewoon verder met de doedag. Wilfried nog eens de baan vegen, zodat je er zowat van kon eten, zo schoon.

We hebben Wilfried nog even meegeholpen om wat kasten te verschuiven en Cornelia heeft ook nog de aanmaakhoutjes veiliggesteld tegen de nattigheid. Ik kon het ook niet laten om toch nog even de voegen van het stoepje rondom het toilethuisje te reinigen, omdat ik daar gisteren niet meer aan toegekomen was. Wel grappig was dat er live muziek was van de motorvereniging. Kei luide muziek, oude hard rock nummers door de ether. Connie voelde de tijd van vroeger weer terug en wilde zelfs gaan dansen. Heleen kwam ook nog terug uit Duitsland van de oefenberg om een aantal vliegers in de hangaar te plaatsen. Daarna gingen we gezellig met Coen, Cornelia, Wilfried, Ria en Heleen bij Tony eten. Dus was het toch nog een mooie week geworden.

Buikjes zijn weer gevuld. 🙂