Helaas kan de Knoalcup dit jaar niet doorgaan. Het is altijd een leuke traditie om vroeg in het jaar na een winter niet vliegen weer met z’n allen bijeen te komen en met het vliegen bezig te zijn. We kunnen niet in een glazen bol kijken of de nieuwe maatregelen wel door kan gaan. Daarom is het verstandig om gewoon lekker te vliegen bij mooi weer in kleine groepjes met afstand bewaren te slepen zonder druk van enerlei evenement of competitie. Dus als het mogelijk is, dan gaat er gewoon gesleept worden. (houd de agenda maar in de gaten)

Knoalcup 2020: Inschrijven

Keerpunten___: Excel, Pdf, Earth, FS, UTM, WPT, CUP, KML

De 11e editie alweer van de Knoalcup. Deze is gepland op vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei 2020. Mocht uitstel nodig zijn, dan is weekend 15 t/m 17 mei gepland. We gaan er met z’n allen weer een mooi gezellig vliegfeest van maken. Er waren slechts 18 deelname plaatsen beschikbaar, dus snel inschrijven t/m 01 januari 2020 was gewenst. Echter eind januari kwam Jürgen met goed nieuws, dat ook hij graag bij de Knoalcup 2020 met zijn RedFly wil slepen. 

Om dit jaar de administratieve rompslomp te beperken is het inschrijfgeld voor het Knoalcup 2020 weekend vastgesteld op 135 euro. Dit is dan inclusief sleepgelden DragonFly / daggelden EHST / gebruik camping EHST. (De betalingswijze zal later volgen na inschrijving).

Garantie: mocht er beide weekenden niet gevlogen kunnen worden, dan volgt een restitutie op het betaalde inschrijfgeld in week 21 van 2020.

Weersgarantieregeling:

Geen van beide weekenden te vliegen : 130 euro restitutie.

Slechts 1 dag te vliegen                     :   80 euro restitutie.

Slechts 2 dagen te vliegen                  :   30 euro restitutie.

DragonFly team