Briefing in de ochtend, degene met het de beste vlucht gisteren was Cor. Leuk was op de app dat zijn locatie was doorgegeven om op te halen. Johan vond het iets te ver weg.

Cor heeft zijn sinaasappelprijs in ontvangst mogen nemen, doordat hij gisteren het hoogte record had gebroken.

Aangezien de wolkenbasis erg laag was en de wind fors cross heeft de safety commissie besloten de taak te cancelen. De vooruitzichten voor morgen en zondag zijn nog steeds hoopvol. Vandaag ieder voor zich “leuke dingen doen”. Connie was met Coen & Cornelia naar Bourtange gegaan en hadden daar een leuk museum gevonden. Connie heeft zelfs nog kunnen vliegen op een ganssimulator. Fred en ik zijn lang in de weer geweest om het juiste elastiek koord te vinden, om later de trailer mee te kunnen upgraden.

Dat ziet er weer strak uit. Dank aan Gjalt voor de reparaties en Fred voor de hulp van de elastieken.

Later hebben we nog gezellig op een terras gezeten in het centrum van Stadskanaal. Wat leuk was te zien dat er een levensgroot computerspel om je spieren en brains te trainen was geplaatst. We konden het natuurlijk niet laten om even een spel uit te kiezen. Later zagen we dat de kinderen er wel erg goed door bewegen. En in de avond was natuurlijk het klapstuk van de dag. Een ontzettend gezellige BBQ. Adrie had alle spullen opgehaald bij de slager en Marjoleine en Judith hebben van alles voorbereid. Fijn was dat Lisa en Gerdina alle drankjes verzorgde tot laat in de avond. Nogmaals een hartelijk applaus voor Marjoleine en Cor, want zij hebben dan ook heel de avond vlees gebraden. Heerlijk mals en goed.

Wat een genot om te zien hoe Marjoleine met wapperende haren in de wind alle mannen aan het voorzien was van een heerlijk stukje vlees.