Vrijdag zou eindelijk een dag komen met wat minder wind. En inderdaad, dat was ook zo. Martin stond al helemaal klaar toen ik arriveerde. Toch nog snel even de activiteiten doorgegeven aan de havenmeester Johan en een klein babbeltje met Coen & Cornelia die bezig waren met onderhoud aan hun vliegtuig. Deze glimt weer zo, dat het lijkt dat het toestel net uit de verpakking komt. De DragonFly deed na de pre-flight check direct wat hij moest doen. Super fijn. Martin heeft een aantal keren de wolkenbasis gehaald. De lucht was niet makkelijk te lezen, dus ik vond dat een hele prestatie. Heleen bleef ook nog even hangen met haar enkeldoeker. Tevens had Heleen twee passagiers, die na afloop bijzonder onder de indruk waren van de vlucht in de mooie helder blauwe lucht. Na de vliegbelevingen deze dag gingen we met z’n allen nog even lekker eten bij Tony in het centrum. Vroeg naar bed, want morgen is het vroeg op voor de doe-dag van de vliegclub.