Naar aanleiding van persconferentie heb ik contact gezocht met het RIVM en met de Burgermeester van Hellevoetsluis met de vraag: “Mag ik nu 3 uur reizen om mijn hobby vliegen te kunnen doen”. Dit naar aanleiding van de basismaatregel die maar blijft bestaan, zoals: “Zoveel mogelijk thuisblijven” Dat Connie en ik dus al vanaf september vorige jaar braaf doen. Nu blijkt dat ze betreffende regel wel hebben, maar dat je wel mag reizen binnen Nederland naar je hobby toe (terwijl dit een niet noodzakelijke reis is). Als de maatregelen op het vliegveld worden gehandhaafd dan kan je gewoon daar naar toe om te vliegen. Enfin, dus zo tegenstrijdig als wat, vandaar een lichte ontploffing in mij, omdat er al mooie dagen voorbij zijn gegaan.

Dit maar vlug vergeten en “positief” naar Stadskanaal. Lekker onderhoud aan de DragonFly plegen en de skills gaan oefenen voordat ik weer ga slepen.

Ik was een beetje ontploft na het antwoord van de instanties…
De krant zo tegenstrijdig als wat, t.o.v. het telefonisch ontvangen antwoord!