Zondag betere dag wel koud en meer wind, maar wel recht op de baan en zonnig. Op 500m was het nog maar koelkasttemperatuur (4°C) Maar Coen en Carlos gingen zich goed kleden en met vijf laagjes hadden ze geen last meer van de kou. Coen zette ik af in een 2+ bel en hij ging gelijk door en tikte al gauw de 1100 aan. Carlos release op eigen initiatief. Deze +1 was goed gevoeld van hem. En al gauw zat hij met zijn Perfex-glider boven de 900. De wind was iets te sterk om weer terug op het veld te kunnen landen. De landing was perfect en keurig aan de noordkant van de verlengde baan. smiley Allen tevreden na leuke vlucht.

Zaterdag met z’n allen tot 14u hard gewerkt om het vliegveld weer netjes op te ruimen. Daarna werd het weer helaas een heel stuk minder aantrekkelijk. We hebben gewacht tot dat het er weer rustig uitzag. Coen beet de spits af en wist toch nog zo laat een flinke hoogte te bereiken. Voor Carlos en Michiel zag het er prima rustig uit, en voor de eerste kennismaking op EHST komt dat goed uit. Otto had al eerder gevlogen en besloot om vandaag toch maar niet te vliegen. Zo ook Eppo heeft zijn delta in de hangaar gestald om morgen te proberen. Andreas is helemaal super blij met zijn nieuwe delta. Keurige starts, blijft maar vliegen, en keurige landingen. Desirée heeft tot sunset toe, de jongens gesleept.