De eerste sleep in 2019 heeft Martin van Helden op zijn naam. Hij bleef zelfs nog met de minimale thermiek een aardig tijdje boven. Heerlijk om de DragonFly weer te voelen trekken in de lucht. Ik ben super tevreden hoe het ging. Alle temperaturen en aantal toeren per minuut, precies zoals het moet. Geen enkele hapering of wat dan ook. Vertrouwen is weer helemaal terug. Cornelia heeft ook nog leuke vluchten gemaakt en voelde ook de bijna niet voelbare thermiek en kon er toch een heel eindje mee vliegen zonder maar ook iets te zakken. Het was ook net een zomerse dag. Op het veld 20° en en in de lucht 13°C. De vogels aan het fluiten, kudde hertjes in het veld er naast, zwevende buizerds die aan het genieten zijn. Nico en Nicolette kwamen gezellig ook nog oven op bezoek. Kortom een leuke vliegdag om toch weer een mooie glimlach op het gelaat te krijgen.