In dit mooie zonnige weekend zijn we kunnen beginnen aan het herstel van de DragonFly. Wat ongelooflijk triest is het te zien wat een aantal ongemanierde mensen zoveel schade hebben veroorzaakt. Het samenwerken met Coen gaat helemaal top. Zo hebben we zaterdag en zondag heel wat voor elkaar gekregen. Gelukkig kon Coen de positiviteit goed vasthouden en dan ook nog een overheerlijk superfood ontbijt met verse vruchten, kwark en broodje uit de oven verzorgd door Cornelia. Nou dat gaf de burger weer veel energie en moed om verder te gaan. De elektronica, exhaust sensoren, kevlar banden, brandstofslangen, parachute rescue system en Rotax zijn weer gemonteerd. Nu alleen nog het complexe gaskabelsyteem monteren, dat de carburateurs en oil-injector synchroon moet laten functioneren. Daarna moeten beide carburateurs weer beide gelijk worden gesteld. En dan is het weer zover om proef te draaien. En natuurlijk de vleugels moeten ook nog. Hopelijk komt er volgende week een mogelijkheid.
Zondag laat in middag wordt de werkplaats nog even netjes aangeveegd.