Na het treurig nieuws en enorm veel warm medeleven door vele mensen kwam midden in de nacht het bericht dat alle spullen zijn teruggevonden in samenwerking met de politie, Desirée, Keven en Wouter. Wat een geweldig nieuws na zoveel uren zoeken, puzzelen, interviewen, camerabeelden kijken, durf en moed, etc, etc. door degene. Ik als één van de gedupeerde wil daarom nogmaals jullie enorm hartelijk bedanken voor dit super goede en snelle resultaat. Dit gaat het schadebedrag aan de DragonFly aanzienlijk verkleinen. Sander had een funding gestart om de DragonFly weer in de lucht te krijgen. Hier is ongelooflijk veel financiële hulp geboden door vele mensen. Aangezien het schadebedrag veel lager uit zal vallen, zal ik, als de DragonFly weer hersteld is, het teveel ontvangen bedrag natuurlijk percentage gewijs aan eenieder terug betalen.
BNR-nieuwsbericht + Dagblad van het Noorden