Het jaar begon zo happy voor de DragonFly met zijn nieuwe spulletjes liep het motortje weer als een naaimachientje zo soepel. Echter deze week is ook onze vliegclub geconfronteerd met ongewild bezoek van mensen die veel schade hebben toegebracht aan gebouwen en vijf vliegtuigen. De kisten met de nieuwste motoren zijn als eerste het slachtoffer geworden. Twee volledige dashboards met veel instrumenten zijn ruw verwijderd en meegenomen. Van de DragonFly is het balistic rescue system ruw verwijderd en meegenomen. De headset bleef natuurlijk ook niet liggen. De motor is gedemonteerd achter gelaten, omdat door een stil alarm een aantal leden midden in de nacht naar het vliegveld zijn gegaan en boeven hebben doen vluchten. Allerlei gereedschap en motoren die buiten klaar waren gelegd om op te halen zijn zo blijven liggen. Mijn onderdelenkast is opengebroken. Net alle leiding- electronica, sensoren vervangen en nu alles kapot geknipt! Wat opvallend is dat ze in hun tas, die ook is achtergebleven, mijn simpele snelheid windmeter van Hall was meegenomen? Al met al een zeer treurig bericht. Maar……..Wat is gebeurd?…..
Wat bestaan er ongelooflijk veel lieve mensen met een warm hart. Zoveel financiële steun ineens van allerlei kanten, doet mij weer moeilijk droog blijven. Ik bloos er ontzettend van, maar het is ontzettend fijn dat ik er nu weer alles kan gaan doen om de DragonFly weer in orde te kunnen maken voor het vliegseizoen. De parachute is inmiddels besteld en zal de 19e februari klaar zijn om verzonden te worden. Lieve vliegvrienden, ontzettend tof van jullie voor alle bijdrage. smiley