In inderdaad een is het een goed thermische dag geworden met veel wolkjes. Cor had bij de eerste bel al een flinke hoogte en zei later dat hij moeilijk naar beneden kon komen en moeite moest doen om te gaan landen. Coen had gekozen om met de wind te gaan en was al een rap tempo voorbij Papenburg. Dit was mooi te volgen op de grond via de app op de telefoon. Na 53 km vliegen is dit biertje wel verdiendsmileyCornelia had tijdens het vliegen ook nog een paar goede luchtlijnen gevonden en bleef met recht uitvliegen toch mooi boven. Robbie had zijn camera op een bijzonder plaatsje gemonteerd en werkelijk waar na afloop hebben we kunnen genieten van fantastisch mooie heldere beelden met zowel Robbie, zijn delta en de DragonFly volop in beeld boven het prachtige wisseldende Groningse landschap. Ik hoop er nog een snapshot van te ontvangen. Dank je Robbie, klik op jou foto:
Zondag 26 augustus lijkt het nog steeds prachtig thermisch weer met weinig westen wind te worden smiley