Heel vreemd, maar vorige week zondag is het verslag van de German Flatlands zomaar verdwenen en de provider kon helaas geen backup vinden. Dan maar in het kort:
5 prachtige vliegdagen gehad, waarvan 3 competitiedagen. Niko Groenewegen kon ik mooi volgen op livetrack24, en Martin van Helden heeft 2 dagen als 1e in het algemeen klassement gestaan. Gijs Wanders is uiteindelijk 2e geworden van de German Flatlands 2018 en heeft daarmee al 3 jaren op het podium gestaan. Mooie prestatie. De DragonFly heeft zich keurig gedragen en is netjes op de juiste temperatuur gebleven, dat goed te volgen was op het nieuwe instrument die de temperatuur meet van de uitlaatgassen. Er was ook nog een heel leuk interview opname van Brandenburg Actueel: Klik foto (echter is niet langer beschikbaar). Ook nog een interview van Zibb.


Connie neemt nog even afscheid van Altes Lager Dinsdagmiddag weer terug op EHST en woensdag DragonFly weer assembleren.