Zondag vroeg in de ochtend gespot door George en om 16u waren Connie en ik al weer bezig de DF te monteren. Connie krijgt ook een certificaat hoor, want het ging super goed, ook al waren de vleugels eigenlijk wel te zwaar voor ons. 19u gestopt propeller doen we maandag wel. Eerst eten en vooral uitrusten.
Zaterdag naar Heinenoord met de lekke radiateur. Zo ontzettende aardige man die speciaal op zaterdagochtend terug naar de zaak is gekomen om de radiateur te repareren. Wat een geweldig leuk bedrijfje, die vooral originele radiateurs maakt voor oldtimers. Allemaal puur handwerk. Jaap heeft voor de jaren 80 ook nog 12 jaar cpl gevlogen. Dus vliegverhalen waren er volop. Geweldig nu kan ik toch nog zondag naar Altes Lager. Zaterdag avond weer aangekomen op EHST, zaten Coen&Cornelia al klaar om te helpen de DF te demonteren en in de trailer te plaatsen. Super bedankt voor de hulp voor deze zware taak.
Vrijdag was een drukke dag met veel aandacht voor Yorik in het project: “CokeTV Coolbox Fly Like A Bird” Zowel Yorik de “Tiener”, Niek & Tim de presentators, Bas de cameraman en Wouter de geluidsman hebben een onvergetelijke middag bij vliegclub Westerwolde gehad. Tussen de kiekendieven, torenvalken, en delta’s door hebben ze een mooie bird experience beleefd in de DragonFly. Yorik van het zo ontzettend vet en kwam helemaal opgelucht met een glimlach van hier tot Tokio terug. Tim zei nog: “ik heb parachute gesprongen en luchtballon gevaren, maar dit in de DragonFly slaat toch wel alles, wat ongelooflijk cool is dit”. Antoine heeft zijn eerste delta-vluchten gemaakt op EHST. Bij de 2e keer met iets meer VG ging Antoine als een speer in de sleep. Gefeliciteerd heb ik heb er helemaal vertrouwen in. Cor had ook nog leuk wat hoogte kunnen pakken in een forse blauwe thermiekbel. En Coen bleef maar de bellen goed vinden, ondanks er geen enkele wolk was aan de hemel. Met Yorik in de DragonFly kwam ik Coen nog onderweg tegen in de lucht. Mooi was dat.
Woensdag 1 augustus zijn André, Martin, Otto en Robbie rustig aan het opbouwen. Er waren ook nog een aantal zomer-doorzetters op de gouden runway.
Intussen heeft Martin al weer 2,5 uur gevlogen. Otto bleef met André ook een hele poos boven en vlogen van thermiekbel naar thermiekbel. Robbie ging ook goed, maar had helaas niet de juiste vliegschoenen aan. Het waren sandalen die hun eigen weg dachten te vliegen tijdens de landing. Robbie had het keurig opgelost. Het is toch wel super luxe zo in het midden van de week in zo’n prachtige omgeving de mogelijkheid te hebben dat er gevlogen kan worden. Was een mooie dag.