Vrijdagochtend 05:30u is het mistig … ben benieuwd of dit tijdig wegtrekt?
En inderdaad 10:30 volop zon smiley
Coen heeft bijna 4 uur gevlogen. In het begin erg moeilijk om hoog te blijven, later was het een probleem om aan de grond te komen, omdat het werkelijk waar overal omhoog ging. De landing was nog een dingetje na zo’n lange energie vretende vlucht. Maar deze was wel terug op EHST. Dit was een flinke uitdagende training. Zo ook heeft Paul weer een mijlpaal bereikt vandaag. Doel Bourtange, en voorbij dit dorp geland. Het was zo mooi te zien vanaf de grond hoe de strategie op het eerste traject van Paul zichtbaar werd. Ik heb hem gesleept en opgehaald. Zijn laatste vlucht voor het behalen van zijn B3 is een feit geworden. Nogmaals gefeliciteerd Paul.

Wat is er vrijdag de 15e toch aan de hand?Dat kan een mooie driehoek gaan worden smiley