Donderdag 07-06-2018 2e taak zit er weer op. Heel warm was het zowel beneden als boven later in de middag. In het filmpje zie je Mario en Rens achter de DragonFly.https://youtube.com/watch?v=8vZFiMSem9c%3Frel%3D0Van Jans Kuper heb ik nog een prachtig cadeau ontvangen, namelijk een lierstart met een zwever. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt. Het 1e stuk leek of ik in de efteling was beland met omhoog gaan in de attractie “De Baron”. Later verbaasde ik me hoe veel tijd je nog hebt om bij het vliegveld terug te keren op 200 m hoogte. Ongelooflijk hoe zo’n zwever blijft glijden. Net voor de landing moest zelfs nog een slip gemaakt worden en de luchtverstoorders werden ook nog ingezet. Weer een nieuwe ervaring rijker. Was heel mooi, en zeker de moeite waard voor ieder om een introvlucht te doen.
Woensdag 06-06-2018 1e taak zit er weer op bij het NK-sleep te Lemelerveld. Aan zon geen gebrek. Thermiek was er wel, maar was moeilijk te traceren.

https://youtube.com/watch?v=1Uj6CBqNNKQ%3Frel%3D0

Oeps… de weersverwachting Lemelerveld is gewijzigd: dan ziet EHST er beter uit zonder regenverwachting:
NK-Sleep
is van woensdag 6 juni t/m zondag 10 juni op vliegveld Lemelerveld. De weersverwachting zaterdag 2 juni zag er fantastisch uit. smiley