Zondag zijn Hank met zijn Mistral en ik met de DragonFly naar Dankern gevlogen. Bakkie gedaan, wat rond gekeken en gekletst. Dat was wel heel leuk zo samen vliegen. De helder gele vleugels van de Mistral zijn ook heel goed herkenbaar in de lucht. Daar kreeg ik een een telefoontje of ik misschien naar Havelte wilde komen om te slepen, omdat Harm pech had met de startmotor van de Duitse DragonFly. Er bleek een vliegweekend te zijn te Havelte georganiseerd door Harm&Annet. Er stonden nog een aantal piloten opgebouwd, die niet gevlogen hadden, dus om de teleurstelling te verzachten heb ik de reis van Dankeren, naar EHST naar Havelte ingezet en was rond 16u terplekke. Een aantal sleeps gedaan, waaronder 2 leerlingen. Mooie omgeving. Terugvliegen ging met die puist wind niet zo snel. Tussen de 35 en 50 km/u. Ik was tegen sunset gearriveerd op EHST en dankzij Karin die net wilde vertrekken heb ik toch nog een lekkere warme soep aangeboden gekregen om even op te warmen. 22u sloot ik de hangaardeur weer en ging op zoek in de caravan naar een krentenbolletje.

Zaterdag een onvergetelijke en prachtige vlucht gemaakt met m’n Moyes LiteSpeed S3.5. https://youtube.com/watch?v=HVlqNBPr-E4%3Frel%3D0
Verwachting was deze week voor zaterdag nog twijfelachtig, maar nu op zaterdagochtend laat de blipmap een mooie dag zien, dus ga ik me toch klaarmaken om naar EHST te gaan.