N I E U W S ! Wat super gaaf dat Jürgen Roden (Duitsland) en Tom Haagdoorns
(België) ervan alles aan gaan doen om ook te komen slepen met hun DragonFly op
vliegveld Stadskanaal. Jammer dat Harm niet de mogelijkheid heeft om ook mee
te doen.

Voor de 9e keer alweer een bijzonder vliegfeestje in het noorden van Nederland. De planning is in het weekend vrijdag 20 t/m zondag 22 april 2018 op EHST, vliegveld te Stadskanaal, Aviaweg 1, Groningen. Verder gaan deze vliegdagen puur om relaxed te beleven, en ervaringen uit te wisselen van het afgelopen seizoen, de ambities kenbaar te maken, en het vliegen weer eigen te maken, en de instrumentaria te updaten. Een beetje wedstrijdgevoel heeft de Knoalcup ook, daarom ook een leuke oefening voor de NK-Sleep. Een ticket is te bestellen op: klik, door “toevoegen aan het winkelwagentje” te kiezen.. Mocht je tickets overhouden, deze blijven gewoon geldig op het vliegveld EHST. Inschrijving op de dag zelf is een heel stuk duurder. Dus wees er weer snel bij, want aantal deelnemers is beperkt. Mocht het weer niet meezitten, dan wordt er een ander weekend gekozen. Inschrijven: klik