Zondag 15-10-2017: zuidelijk tot zuidwest crosswind, maar toch goed te vliegen. Boven was het 2 a 3 graden warmer dan aan de grond, terwijl het daar al zo’n aangename temperatuur was. Lekker gevlogen. Ivo volgde mij met de sleep prima. Ging achtjes draaien, links rechts en snelheid verlagen, verhogen en geen snukje was te voelen. Goed gedaan Ivo, jij bent er helemaal klaar voor. Robbie heeft ook nog een leuke vlucht gemaakt met een mooie landing. Hij vond het jammer dat ie zijn fototoestel niet bij had, want het was een prachtig fenomeen om al die lagen te aanschouwen op de horizon.
Zaterdag 14-10-17: helaas is de wind te hard voor de RC-DragonFly.

Het ziet er naar uit dat het mooi weer kan gaan worden in het weekend. Misschien komt Stefan uit Duitsland wel met zijn RC bestuurd DragonFly model met spanwijdte 2 meter. Deze is uitgerust met een elektromotor en is ook groensmiley. Super leuk. Stefan is al vanaf 2011 aan het bouwen gegaan, en kort geleden was de DragonFly 1:5,3 Airborne.
Geweldig leuk om een ontmoeting te hebben en natuurlijk vind Stefan het fantastisch om mee te vliegen in een DragonFly 1:1.