Een prachtige Open Dag is het geworden, met veel intro’s in de clubtoestellen, snelle jagers de Black Shape en een originele helicopter. Tevens heeft de DraqonFly gevlogen voor een goed doel, namelijk voor Kinderen in Nood.

Dat is toch wel jammer, de weersverwachting is nog al wisselvallig.

Zaterdag is het dan zover. Een rondleiding op EHST en vliegtuigen kijken. Zelfs is het mogelijk om een heuse jacht mee te maken in de de Blackshape. Wil je een heel andere dimensie van vliegen proberen, dan behoord een vlucht in een Helikopter ook tot mogelijkheden.
Op deze Open Dag zal er tevens een actie zijn die ik samen met UNICEF heb voorbereid. Namelijk vliegen voor Kinderen in Nood.Nu is er de mogelijkheid om een beleving te krijgen met een vlucht in de fantastische DragonFly tegen een vrijblijvende donatie voor UNICEF.
Hoogst waarschijnlijk zullen een aantal leden van het jongerenpanel naar het noorden af reizen, om mensen te motiveren, dat hulp voor de kinderen in Nood zo ontzettend belangrijk is en dat Unicef een uitgelezen organisatie is, die de zo nodige hulp kan bieden. Daarom blijven de donaties ook zo ontzettend welkom. Dus mensen maak er een leuk dagje uit van, heb een vlucht in de DragonFly en de donatie zal via Unicef super goed terecht komen bij de kinderen die de hulp zo hard nodig hebben. We hopen echt op een grote opkomst en deelname. DragonFly besproken op RADIO Westerwoldesmiley en in de Knoalstreek.