Na het slepen op zondag, zal eind van de middag de DragonFly gedemonteerd gaan worden. Naar aanleiding van een uitnodiging uit Duitsland om wederom te komen slepen bij de German Open Hang Gliding competitie, ga ik samen met Connie vrijdag 21 juli a.s. vertrekken vanuit EHST naar Altes Lager. De planning is dan zondag 30 juli eind van de middag de DragonFly weer te assembleren. De Nederlandse vertegenwoordigers zij daar Martin van Helden, Sander van Schaik, Rob van Rijnbach. Ik zie nog wel een discrepantie in het aantal piloten (confirmed) op de website van Airtribune en DHV. Maar van Jürgen heb ik begrepen dat de lijst op DHV definitief is!
Frank Cox had vorige jaar de laatste dag een prachtige film gemaakt. Wat we toen allemaal niet meegemaakt hebben…… een klein introotje kan wel smileyhttps://youtube.com/watch?v=4V0YG1TT8Lw%3Frel%3D0