En wat een mooie vliegdag is het geworden met z’n vieren meer dan 14 uur gevlogen. Gijs (net 3 weken pappa smiley) heeft geknokt om zijn FAI driehoek af te ronden. Super gedaan Gijs. En Rob v R heeft keurig weer het vliegveld weten te bereiken. Coen kwam na zijn werk in de middag nog even vliegen, nou even …. bijna 3,5 uur dus en heeft een ongelooflijk groot gemaaid grasveld bij Westerbork gevonden om daar te landen. Prachtige omgeving. (Foto: Coen Jansen) Nadat ik Coen had opgehaald, zagen we onderweg terug naar het vliegveld dat Rob inmiddels op EHST geland was, en dat Gijs er bijna was, maar dat de hoogte nog maar 384m was en al gauw bleek Gijs een landingsplaatsje gevonden te hebben te 2e Excloërmond. Afbouwen naast een vrije uitloop eitjes automaat. (€ 0,12 / stuk en automaat geeft wisselgeld retour, zo grappig). Dus Gijs kon mooi op de terugweg opgehaald worden. Tim kon gelukkig zich ook van zijn werkzaamheden vrijmaken en heeft zijn laatste vlucht mooi kunnen afsluiten met een landing keurig op de voetjes.Tim, volgende keer maar weer gewoon vooruit slepen is veel makkelijker smiley. Deze foto is gemaakt door een enthousiaste fotograaf Gerrit Mollema. Tevens wil hem danken voor de laatste dolly van het veld te halen.

Woensdag gaat een mooie thermische dag worden. Dus wie de uitdaging wil aangaan om een mooie grote FAI driehoek te gaan vliegen, dan is dit een kans.