En inderdaad weer een vliegdag om niet gauw te vergeten. Mooie blauwe lucht met veel stapelwolkjes. Helaas kon Tim er niet bij zijn. Met zijn spoedplicht moest hij nog een aantal patiënten helpen in het ziekenhuis te Stadskanaal. Het slepen van Andreas en zijn nieuwe delta gaat steeds relaxter. Top! hij is door geklommen naar hoger dan 1.500 meter. Na een uurtje vliegen even rusten voor een volgende start. We zijn tenslotte kantoormannen smiley. Henk was bezig zijn doelstelling voor vandaag te bereiken. Bourtange wilde hij graag eens van boven bekijken. Paar uur later hing Henk weer boven het vliegveld. Verkleumd, trillend en super blij kwam hij aanlopen. Yes…. Bourtange gezien en zelfs tegen de wind in ook nog terug gekomen. Ongelooflijk goed gedaan Henk. En in tussentijd was Sander nog steeds aan het bikkelen. We konden aan de grond hem volgen, want de airtrubune.com had hij geactiveerd. Zo leuk te zien hoe hij in de buurt van Emmen aan het ‘strijden’ was toch nog hoogte te pakken om de weg terug te kunnen gaan halen. Volgens mij hoorde ik dat hij nog boven de 1.900m is geweest. Al met al heb ik heerlijk genoten van deze zomerse vliegdag. Een geluksmomentje is ook als je de 3 delta’s in een gagel in alle vrijheid met elkaar de bel ziet uitmelken boven het veld om daarna te vertrekken. Nog dank aan Kobus (havenmeester) voor de laatste dolly van de runway te halen. Op de DragonFly werd ook goed gepast door Koos

Dat ziet er vrijdag 2 juni prachtig uitsmiley