ResultatenWat een geweldig mooi vliegweekend is het geweest. Ik wil alle vrijwilligers nogmaals hartelijk bedanken voor de enthousiaste inzet om er een mooi vliegfeest van gemaakt te hebben. En allemaal blije piloten gezichten, dat is nou net het motto van de Knoalcup smiley. Er werd in de lucht ontzettende goed volgehouden om de taak te volbrengen en als dat uiteindelijk ook nog lukt is fantastisch. Mario Campanella heeft dit jaar de competitie gewonnen. Goal piloten: Araldo vd Kraats, Frank Cox, Mario Campanella, Rob van Rijnbach en Coen Jansen. Jongste piloot: Yan Disselhorst, samen met vader André onder de tandem. Nieuwe piloten, André van der Lingen, Niko Groenewegen. Jullie hebben prachtig gevlogen. Resultaten:

En Amara Onwuka zegt ook al dat het goed komt smiley

Knoalcup: GO voor weekend zaterdag en zondag 20 t/m 21 mei 2017 smiley
Mocht je er onverwachts toch niet bij kunnen zijn dan graag de poll actualiseren.

Donderdag 18 mei 20:30 valt beslissing voor de doorgang op het weekend zaterdag t/m zondag. Weekend lijkt beter te gaan worden smileyen de BBQ zaterdagavond gaat ook gewoon door bij slecht weer in het paviljoen.

Knoalcup: NO-GO voor vrijdag 19-05-2017
vanwege slechte weersverwachting.

Knoalcup: NO-GO voor donderdag 18-05-2017 vanwege slechte weersverwachting.

Jüurgen kwam met de volgende optie: Kom naar Duitsland, daar zitten we deze dagen net aan de goede kant van het weer. Klik op: Poll
Beoordeel zelf het weer en vul de poll en we kijken wat het animo is.

Het liefst doe ik natuurlijk de Knoalcup in Stadskanaal!

Grrr… en een uur 14/5 10:00 later is de voorspelling weer slechtersmiley
De voorbereidingen zijn in volle gang. Het blijft wel moeilijk om moed te houden betreffende het weer. De voorspellingen 14/5 09:00 worden gelukkig wel steeds beetje bij beetje beter smiley. Suggesties zijn altijd welkomsmileyop dragonfly@mintgroen.nl