De thermische verwachting is uitgekomen. Wat een prachtig vliegweer en een aantal jongens zijn ver naar het zuiden gevlogen. Emiel heeft eindelijk zijn wens volbracht om naar zijn woonplaats te vliegen (125 km, met soms een snelheid van meer dan 90 km/uur en een temperatuur van -10°C) SUPER!. Araldo, Arne en Sander hebben ook een mooie vlucht kunnen maken tot in de buurt van Zwolle. De ouders van Arne hebben vanuit Muiden (marifoonmast) de retrieve verzorgd voor de flying guys. Super tof! Cornelia heeft in de late middag nog een heerlijke dobbervlucht gemaakt. Coen heeft zijn alternatieve delta (REV) weer in orde gemaakt. Met zijn negenen een fijne dag afgesloten bij Toni. Tijdens het eten hoorde ik gehaalde hoogtes voorbij komen van meer dan 5.000 ft.smiley. Ik vond het ook heel leuk om een 3-tal kinderen die samen met oma op stap waren de DragonFly van dichterbij te laten zien. Oma zei: “Wij wonen hier vlakbij en ik heb jullie al zo vaak zien vliegen, dus ik zei tegen de kinderen, kom we gaan eens kijken op het vliegveld.

Woensdag ziet er prachtig uitsmiley