Zoals jullie weten is het inmiddels traditie geworden het vliegjaar af te sluiten met de DF-bokaal uitreiking tijdens een etentje in kerstsfeer. Afgelopen jaar zijn mede door de weersomstandigheden geen spectaculaire XC-vluchten gemaakt. Maar dat wilde niet zeggen dat er minder is genoten tijdens het vliegen, en daar gaat het natuurlijk om. De vijf genomineerde met de meeste punten zijn uitgenodigd voor het ‘feestje’. Helaas konden vier mensen niet aanwezig zijn. Martin & Marjolein (buitenland, wintersport) en Sander & Annemarie (buitenland, werk). Martin is 3e, en Sander is 4e geworden. Tanno was dit jaar ook weer genomineerd en was zelfs in 2010 de kampioen.
Rob van Rijnbach was wederom de beste in zijn C5 klasse. Coen Jansen heeft voor de 2e keer de 1e prijs kunnen behalen met zijn vliegprestaties (2013, 2016). Cornelia kreeg dit jaar ook extra aandacht, vanwege haar vlucht dat ze haar eigen naam had kunnen schrijven. De DF-bokaal heeft ook dit jaar Nico kunnen beletteren waarvoor weer hartelijk dank. Het was wederom een super gezellige avond met lekker eten en drinken. smiley
Ben nu alweer reuze benieuwd wat voor prachtige XC-vluchten er gemaakt gaan worden in 2017